Σαντορίνη

 
 
 
 
 
 
 
 

Περιγραφή

1) Ημι-ιδιωτική ξενάγηση α) πρωί β) ηλιοβασίλεμα:

Αυτή είναι μια διαδρομή περίπου 5 ωρών που ξεκινά το πρωί, επισκέπτεται την παραλία Λευκή - Κόκκινη και ταξιδεύει σε βαθύτερα νερά για να τραβήξει παγίδες ψαρέματος για μικρές γαρίδες και δίχτυα για μια μεγάλη ποικιλία από βράχια. Αυτό το ταξίδι περιλαμβάνει μια μεγάλη στάση στη Μαύρη παραλία για κολύμπι, ψάρεμα και μεσημεριανό γεύμα ή δείπνο με ποτά.

Το ψάρεμα στη μαύρη παραλία γίνεται με καλάμια και χειρολαβές. Το προσωπικό μας σας παρέχει δόλωμα και κάποιες συμβουλές για ψάρεμα. Περιλαμβάνεται εξοπλισμός για κολύμβηση με αναπνευστήρα και πετσέτες. Δείπνο ή μεσημεριανό γεύμα, τα πιάτα της ημέρας, καθώς και τοπικά ορεκτικά και σαλάτες. Στο ηλιοβασίλεμα, οι ταξιδιώτες για ψάρεμα μπορούν να απολαύσουν το μοναδικό ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης, έχοντας το ποτό τους στο σκάφος.


2) Μεγάλη ιδιωτική ξενάγηση για ψάρεμα νωρίς το πρωί με συρτή για τόνο:

Πρόκειται για μια διαδρομή περίπου 8 ωρών που ξεκινά από το πρωί και ταξιδεύει σε βαθιά θάλασσα (βάθος άνω των 500 μέτρων) για συρτή με ειδικές ράβδους για τόνο και έως 100 μέτρα για να τραβάει παγίδες για μικρές γαρίδες.

Αυτό το ταξίδι περιλαμβάνει μια μεγάλη στάση στη Μαύρη παραλία για κολύμπι, ψάρεμα και μεσημεριανό γεύμα ή δείπνο με ποτά. Το ψάρεμα στη μαύρη παραλία γίνεται με καλάμια και χειρολαβές. Το προσωπικό μας σας παρέχει δόλωμα και μερικές συμβουλές για ψάρεμα. Περιλαμβάνεται εξοπλισμός για κολύμβηση με αναπνευστήρα και πετσέτες. Δείπνο ή μεσημεριανό γεύμα, τα πιάτα της ημέρας συν τοπικά ορεκτικά και σαλάτες.


3) Ιδιωτική νυχτερινή ξενάγηση στο ηλιοβασίλεμα:

Πρόκειται για μια διαδρομή περίπου 5 ωρών που ξεκινά από το απόγευμα (17:00 μ.μ.) και ταξιδεύει σε βαθιά θάλασσα για να τραβήξει παγίδες ψαρέματος για μικρές γαρίδες και δίχτυα για μια μεγάλη ποικιλία από βράχια.

Αυτό το ταξίδι περιλαμβάνει μια μεγάλη στάση στη Μαύρη παραλία για κολύμπι, ψάρεμα και μεσημεριανό γεύμα ή δείπνο με ποτά. Το ψάρεμα στη μαύρη παραλία γίνεται με καλάμια και χειρολαβές.

Το προσωπικό μας σας παρέχει δόλωμα και κάποιες συμβουλές για ψάρεμα. Περιλαμβάνεται εξοπλισμός για κολύμβηση με αναπνευστήρα και πετσέτες. Δείπνο ή μεσημεριανό γεύμα, τα πιάτα της ημέρας, καθώς και τοπικά ορεκτικά και σαλάτες. Στο ηλιοβασίλεμα, οι ταξιδιώτες για ψάρεμα μπορούν να απολαύσουν το μοναδικό ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης, έχοντας το ποτό τους στη βάρκα και τη φωτεινή θεά της νύχτας στην ανατολή του φεγγαριού. 


Παροχές
✔ Μπύρα
✔ Δωρεάν γεύμα χωρίς θαλασσινά (ειδοποιήστε μας κατά την κράτηση)
✔ Δωρεάν γεύμα χορτοφάγων (ειδοποιήστε μας κατά την κράτηση)
✔ Πλήρες Γεύμα ή Δείπνο
✔ Τοπικό Κρασί
✔ Μεταφορά από και πρός το Ξενοδοχείο σας ή στο σημείο συνάντησης
✔ Εξοπλισμός Snorkeling
✔ Αναψυκτικά και Νερό

Καλό είναι να έχετε μαζί σας
✔ Κατάλληλα Παππούτσια
✔ Καπέλο

Διαθεσιμότητα

Για Τιμές και Διαθεσιμότητα
Επικοινωνήστε μαζί μας

Σαντορίνη
Σαντορίνη

Η Σαντορίνη, Θήρα ή Στρογγύλη (παλαιότερη ονομασία) είναι νησί που βρίσκεται στο νότιο Αιγαίο πέλαγος, στο νησιωτικό σύμπλεγμα των Κυκλάδων, νότια της Ίου και δυτικά από την Ανάφη

Περισσότερα Ταξίδια στην Περιοχή