Σαλαμίνα

 

Περιγραφή

Όλα ξεκινούν με την συνάντηση μας σε ένα γραφικό λιμανάκι  στις 9:00! 

Εκεί θα βρίσκεται ο επαγγελματίας ψαράς μας κι ο καταλληλότερος άνθρωπος για να μας ταξιδέψει στα καταγάλανα νερά του Σαρωνικού. 

Φτάνοντας στο σημείο που έχουν τοποθετηθεί τα δίχτυα την προηγούμενη μέρα από τον Καπετάνιο, αισθανόμαστε σαν να βρισκόμαστε σε έναν πίνακα! 

Με το πράσινο των δέντρων αριστερά-δεξιά και το μπλε της θάλασσας να κατακλύζουν το τοπίο, το μόνο μας πρόβλημα εκείνη την στιγμή είναι το πόσα ψάρια θα πιάσουμε. 

Έπειτα θα συνεχίσουμε την εκδρομή μας σε μια απομακρυσμένη παραλία με πρόσβαση μόνο από την θάλασσα όπου ο Καπετάνιος  θα μας προσφέρει το κολατσιό μας και θα έχουμε την δυνατότητα να κολυμπήσουμε στα πεντακάθαρα νερά.  

Στην συνέχεια, μπορούμε να πάμε  σε ένα όμορφο μέρος με σπηλιές, που δεν έχει πρόσβαση από την στεριά, για να κάνουμε  μπάνιο ενώ ο καπετάνιος ετοιμάζει το φαγητό.

Συνήθως μαγειρεύουμε ότι πιάσουμε με τα δίχτυα (αστακό, σουπιές, χταπόδια, γαρίδες κ.λπ.), αλλά και Ψάρια (τηγανιτά ή ψητά).

Σαλάτες, αναψυκτικά, νερό, ποτά, φρούτα.

Στην διαδρομή μας θα συναντήσουμε πολλές πανέμορφες παραλίες, πολλές από τις οποίες υπάρχει πρόσβαση μόνο από την θάλασσα, θα κάνουμε μπάνιο και θα ψαρέψουμε.

Μιλάμε Αγγλικά.


Παροχές
✔ Μπύρα
✔ Εξοπλισμός Ψαρέματος
✔ Πλήρες Γεύμα ή Δείπνο
✔ Τοπικό Κρασί
✔ Κολατσιό
✔ Αναψυκτικά και Νερό

Καλό είναι να έχετε μαζί σας
✔ Καπέλο
✔ Γυαλιά Ηλίου
✔ Αντηλιακό

Διαθεσιμότητα

Για Τιμές και Διαθεσιμότητα
Επικοινωνήστε μαζί μας

Σαλαμίνα
Σαλαμίνα

Salamis, known since antiquity as Koulouri, is the largest island in the Saronic Gulf and the closest to the coast of Attica. It is located in the northwestern part of the Saronic Gulf and opposite the Gulf of Eleusis. Its capital is the city of the same name.

Περισσότερα Ταξίδια στην Περιοχή