Πάρος

 
 
 
 

Περιγραφή

Το αλιευτικό σκάφος μας παρέχει όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό αλιείας, καθώς και όλες τις απαραίτητες άδειες, άδεια αλιείας τουρισμού Ασφάλεια και πυρασφάλεια, για ένα ασφαλές και άγχος ταξίδι.

Οργανώνουμε όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με το ταξίδι, προσφέροντας ένα πλήρως εξοπλισμένο Caique και ό, τι χρειάζεστε για να απολαύσετε την αγαπημένη σας αλιευτική δραστηριότητα στην Πάρο.

Ο καπετάνιος μας ένας ψαράς με 22 χρόνια εμπειρίας που μιλάει ελάχιστα Αγγλικά, αλλά εκτός από το ότι είναι σπουδαίος καπετάνιος, είναι ένας υπέροχος ψαράς που έχει ένα μεγάλο χαμόγελο στο πρόσωπό του και μαγειρεύει τα νόστιμα ψάρια στο Caique Grill. Το δεύτερο μέλος του πληρώματος είναι η αδερφή του που μιλά άπταιστα Αγγλικά, θα είναι εκεί για να σας βοηθήσει σε οτιδήποτε άλλο εκτός από το ψάρεμα που ίσως χρειαστείτε.

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε κολύμπι, κολύμβηση με αναπνευστήρα, άφθονο χώρο στο κατάστρωμα για ηλιοθεραπεία, καθώς και φρέσκα ψητά ψάρια και απολαυστικές λιχουδιές.


Παροχές
✔ Μπύρα
✔ Εξοπλισμός Ψαρέματος
✔ Πλήρες Γεύμα ή Δείπνο
✔ Τοπικοί Φόροι
✔ Κολατσιό
✔ Αναψυκτικά και Νερό

Καλό είναι να έχετε μαζί σας
✔ Κατάλληλα Παππούτσια
✔ Καπέλο
✔ Γυαλιά Ηλίου
✔ Αντηλιακό
✔ Αντιανεμικό

Διαθεσιμότητα

Για Τιμές και Διαθεσιμότητα
Επικοινωνήστε μαζί μας

Πάρος
Πάρος

Η Πάρος είναι το τρίτο σε μέγεθος νησί των Κυκλάδων και βρίσκεται δυτικά της Νάξου, από την οποία τη χωρίζει στενός δίαυλος πλάτους 3 περίπου μιλίων

Περισσότερα Ταξίδια στην Περιοχή