Μεσσηνιακή Μάνη

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Περιγραφή

Ξεκινάμε 8  - 8:30 π.μ. και πηγαίνουμε να σηκώσουμε τα δίχτυα.

Αφού τα ξεψαρίσουμε όλοι μαζί αυτά που θα πιάσουμε, αγκυροβολούμε σε ένα μέρος για καφέ και σνακ, αλλά και ψάρεμα με καθετή από το καΐκι.

Στην συνέχεια, κάνουμε συρτή αφρού για τονάκια και πηγαίνουμε να σηκώσουμε τους κιούρτους για γαρίδες και ίσως αστακούς. 

Αφού τους σηκώσουμε πηγαίνουμε σε ένα όμορφο μέρος με σπηλιές και κάνουμε μπάνιο ενώ ο καπετάνιος ετοιμάζει το φαγητό: Μανιάτικη σαλάτα με κάπαρη, κρίταμο, ελιές Καλαμάτας, ντομάτα, αγγούρι, κρεμμύδι και κεφτεδάκια. Αν πιάσουμε γαρίδες τις ετοιμάζουμε και τις σερβίρουμε μαζί με κρασί και ψάρι φιλέτο. Στον γυρισμό προσφέρουμε φρούτα εποχής, εμφιαλωμένο νερό και ένα μπουκάλι Μανιάτικο λάδι παραγωγής μας.

Στην διαδρομή μας θα συναντήσουμε πολλές πειρατικές σπηλιές, θα κάνουμε μπάνιο σε τρία διαφορετικά μέρη πολλά από τα οποία έχουν πρόσβαση μόνο από τη θάλασσα. Στην συνέχεια, μπορούμε να πάμε  σε ένα όμορφο μέρος με σπηλιές, που δεν έχει πρόσβαση από την στεριά, για να κάνουμε  μπάνιο ενώ ο καπετάνιος ετοιμάζει το φαγητό.

Στην διαδρομή μας θα συναντήσουμε πολλές πειρατικές σπηλιές, θα κάνουμε μπάνιο σε τρία διαφορετικά μέρη πολλά από τα οποία έχουν πρόσβαση μόνο από τη θάλασσα. (πολλές τοποθεσίες ήταν ορμητήριο πειρατών).

Ο Καπετάν Αντώνης μιλά αρκετά καλά την Αγγλική γλώσσα και θα σας ενημερώνει για διάφορα τοπικά και αλιευτικά ζητήματα. 

Τέλος ,αξίζει να αναφερθεί ότι, κάθε απόγευμα στις 18:00μ.μ. που ο καπετάνιος θα πηγαίνει να ρίξει τα δίχτυα , θα μπορεί να παίρνει άτομα, κάνοντας συρτή αφρού ρίχνοντας κιούρτους για γαρίδες. Ύστερα αγκυροβολούμε σε ένα ωραίο μέρος, κάνουμε μπάνιο και προσφέρουμε κρασί, ούζο ή τσίπουρο με σπέσιαλ μεζέδες. ( Διάρκεια 2-3 ώρες) .


Παροχές

Καλό είναι να έχετε μαζί σας

Διαθεσιμότητα

Για Τιμές και Διαθεσιμότητα
Επικοινωνήστε μαζί μας