Ελούντα

 
 

Περιγραφή

Θα ήθελες να ζήσεις την ζωή ενός επαγγελματία ψαρά για μία μέρα;

Αν η απάντηση είναι ναι, αυτή η εμπειρία θα σου μείνει αξέχαστη!

Η εμπειρία αρχίζει ρίχνοντας ένα παραδοσιακό δίχτυ, παρακολουθώντας από κοντά τις τεχνικές που χρησιμοποιεί. Στη συνέχεια, θα έχουμε χρόνο να ψαρέψουμε με καλάμια στα καλύτερα σημεία της περιοχής και ακόμα να κολυμπήσουμε στα πεντακάθαρα νερά της βόρειας Κρήτης. Όταν πια το δίχτυ είναι έτοιμο για μάζεμα, όλα τα βλέμματα συγκεντρώνονται σε αυτό. 

Οι επιλογές σου δεν σταματούν εδώ. Αν θέλεις να ζήσεις ακόμα πιο έντονα την εμπειρία υπάρχει η δυνατότητα διεξαγωγής του ταξιδιού πολύ πρωί ή βράδυ, όπως θα έκανε ο ψαράς μια οποιαδήποτε μέρα του χρόνου.


Παροχές

Καλό είναι να έχετε μαζί σας

Διαθεσιμότητα

Για Τιμές και Διαθεσιμότητα
Επικοινωνήστε μαζί μας

Ελούντα
Ελούντα

Η Ελούντα είναι μια πανέμορφη πόλη που βρίσκεται στον Νομό Λασιθίου, στην βόρεια ακτή του νησιού της Κρήτης που ανήκει στον Δήμο του Αγίου Νικολάου. Με τα χρόνια εξελίχθηκε από ένα γραφικό ψαροχώρι σε ένα δημοφιλή παραθαλάσσιο τουριστικό θέρετρο, γνωστό για τη φυσική ομορφιά του τοπίου καθώς και τις παραλίες της.

Όποιος επισκέπτεται για πρώτη φορά την Ελούντα αξίζει να επισκεφτεί το νησί Σπιναλόγκα τη χερσόνησος Κολοκύθα, καθώς και τα πολλά μικρά χωριουδάκια μακριά από τη θάλασσα, που προσφέρουν ένα ταξίδι σε παλαιότερες εποχές. 

Περισσότερα Ταξίδια στην Περιοχή