Fishing Trips

Επειδή η Πλατφόρμα μας βρίσκετε στην διαδικασία αναβάθμισης και έχουμε πολλά Αλιευτικά Σκάφη που δεν έχουμε προβάλει ακόμα, στείλτε μας ένα μήνυμα – e-mail (στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ), ή με κάποιο τηλέφωνο (στο 6932253852), με τις απαιτήσεις σας, (αριθμό ατόμων, κατάλληλο μέρος που θα θέλατε να πάρετε το Σκάφος και πιθανή ημερομηνία) και εμείς θα επικοινωνήσουμε πολύ σύντομα μαζί σας. Επίσης μπορείτε να ενημερωθείτε για τον Αλιευτικό Τουρισμό, τόσο στην ‘Επικοινωνία’, όσο και στα ‘Νέα’, (το σύστημα αυτόματης κράτησης δεν είναι προς το παρών ενεργοποιημένο..).

Σε ποιούς απευθυνόμαστε!

       

Κυρίες, κύριοι, φίλες και φίλοι,

Επειδή πρόκειται για μια εντελώς καινούργια ιδέα – δραστηριότητα στην περιοχή μας, θα θέλαμε πριν πούμε οτιδήποτε άλλο, να σας ζητήσουμε μια μεγάλη χάρη,

 

Να αφιερώσετε μισή ώρα από τον χρόνο σας, για να δείτε κάποιες πληροφορίες από το διαδίκτυο. Πιο συγκεκριμένα, να αφιερώσετε τα πρώτα δέκα λεπτά για να επισκεφτείτε ανάλογες Ιστοσελίδες από άλλες χώρες (βλέπετε παράγραφο ΄Επικοινωνία' , ‘Τι συμβαίνει στο εξωτερικό’), ίσως αυτά σε κάποιους να είναι ήδη γνωστά … και τα υπόλοιπα είκοσι λεπτά, να ‘ξεφυλλίσετε’, την δική μας Ιστοσελίδα (αυτό σίγουρα δεν το έχετε ξαναδεί.., στην περιοχή μας).

 

Τώρα λοιπόν, αφού έχουμε τις ίδιες εικόνες, μπορούμε μαζί να συζητήσουμε, εάν αυτές οι πληροφορίες - εικόνες - υπηρεσίες που είδαμε, μπορούν να μας φανούν κάπου χρήσιμες.

(Ας έχουμε όμως παράλληλα υπόψη μας και ποια είναι τα δικά μας ενδιαφέροντα)

 

Είμαι Κάτοικος μια περιοχής του χάρτη και το επάγγελμά μου έχει άμεση σχέση, με τους Τουρίστες, ή επισκέπτες, της συγκεκριμένης περιοχής.

Άρα με ενδιαφέρει, η συγκεκριμένη Ιστοσελίδα, διότι μπορεί κάτω από ορισμένες προϋποθέσεις , να με βοηθήσει να αυξήσω το εισόδημά μου (καταχωρώ την επιχείρησή μου και παράλληλα στέλνω μήνυμα στην Ιστοσελίδα, για να συζητήσουμε το είδος της συνεργασίας μας….).

 

Είμαι Κάτοικος μια περιοχής του χάρτη και το επάγγελμά μου δεν έχει καμία σχέση με τους Τουρίστες, ή επισκέπτες της περιοχής και παράλληλα, ενοχλούμαι από τον θόρυβο των πολλών επισκεπτών - τουριστών.

Με ενδιαφέρει όμως να βρίσκομαι κοντά στη φύση, όταν υπάρχει ησυχία και να απολαμβάνω την θάλασσα, τα ποτάμια, τις λίμνες, το καλό φαγητό, καθώς και να συμμετέχω σε συζητήσεις και δράσεις, για την προστασία του φυσικού μας περιβάλλοντος.

Σε όλα τα παραπάνω, έχουμε πολλά να πούμε, ή να πείτε και να τα μοιραστείτε με πολύ κόσμο. Μέσα από τις σελίδες τις Ιστοσελίδας μας, ειδικά στα ΝΕΑ μας, αλλά και πολύ σύντομα από τις ‘Συζητήσεις Ψαρέματος’ (επιλογή από την πρώτη σελίδα, η οποία σύντομα θα είναι σε πλήρη λειτουργία), αλλά και με αποστολή μηνύματος στην Ιστοσελίδα, στο κάτω μέρος της ‘Επικοινωνίας’, θα έχουν όλοι την ευκαιρία να πουν την άποψή τους και να την μοιραστούν με πολύ κόσμο.…

 

Βρέθηκα σε μια άγνωστη σε μένα περιοχή (είτε σαν επισκέπτης, είτε σαν τουρίστας) και χρειάζομαι ορισμένες πληροφορίες για την περιοχή προκειμένου να εξυπηρετηθώ (ξενοδοχείο, εστιατόριο, ενοικιαζόμενα δωμάτια, να ψωνίσω ορισμένα πράγματα, να επισκεφτώ τα σημαντικότερα αξιοθέατα της περιοχής, να νοικιάσω ένα αυτοκίνητο …κ.α.).

Εάν έχω πρόσβαση στο διαδίκτυο (κάτι πολύ απλό, ειδικά για τους νέους..), μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα, επισκεπτόμαστε την συγκεκριμένη περιοχή μέσα από την Ιστοσελίδα μας και έχουμε όσες εναλλακτικές λύσεις θέλουμε, σε ότι μας απασχολεί.

 

Είμαι πολύ οργανωτικό άτομο, σχεδιάζω τις διακοπές μου από πολύ νωρίτερα και θα ήθελα να ακολουθήσω ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα, προκειμένου να εκμεταλλευτώ καλύτερα το ελεύθερο χρόνο μου και τις διακοπές μου, ξοδεύοντας τα λιγότερα δυνατά χρήματα…, ενώ ταυτόχρονα γνωρίζω ελάχιστα, ή καθόλου το συγκεκριμένο μέρος που επέλεξα να επισκεφτώ ……

Άρα με ενδιαφέρει, η συγκεκριμένη Ιστοσελίδα, διότι μπορεί να με βοηθήσει να έχω εύκολα και γρήγορα, πολλές πληροφορίες άρα και πολλές εναλλακτικές λύσεις, και μάλιστα αρκετά νωρίτερα από την επίσκεψή μου στο συγκεκριμένο μέρος…, άρα καλύτερο προγραμματισμό και οικονομία.

 

Καλός ο τουρισμός, η θάλασσα, οι διακοπές, αλλά εγώ τώρα …, έχω χάσει τον ύπνο μου.., διότι δεν ξέρω πως θα μπορέσω να εξασφαλίσω τα απαραίτητα, για εμένα και την οικογένειά μου…. έχω ελάχιστο, ή καθόλου εισόδημα …., τι μου λέτε εσείς, για διακοπές και τέτοια;

 

Εάν θέλετε να έχετε ένα επιπλέον εισόδημα και τώρα, αλλά και στο μέλλον, εργαζόμενοι στο δικό σας χώρο, μόνο κατά τον ελεύθερό σας χρόνο, προσπαθήστε να απαντήστε στα παρακάτω ερωτήματα:

Γνωρίζεται επαγγελματίες ψαράδες που θα ήθελαν να αυξήσουν το εισόδημά τους; Γνωρίζεται Σκάφη Αναψυχής που πάνε κόσμο για Ψάρεμα, μια και δεν απαιτούνται πλέον Ερασιτεχνικές Άδειες Αλιείας; Γνωρίζεται εταιρίες που ναυλώνουν Σκάφη Αναψυχής; Γνωρίζεται άλλες εταιρίες που ασχολούνται με τη θάλασσα; (σχολές καταδύσεων, ενυδρεία, κολυμβητικούς και ιστιοπλοϊκούς ομίλους, περιήγηση βυθού και επιφανείας κ.α.), εταιρείες που δραστηριοποιούνται στις λίμνες; (ψάρεμα στη λίμνη, περιπάτους κ.λπ.), στα ποτάμια; (καγιάκ, κ.α.). Εάν ναι, όλες οι παραπάνω εταιρίες θα μπορούσαν να προβάλλονται μέσα από την Ιστοσελίδα μας (βάζοντας ένα ‘σημαδουράκι’ στο χάρτη, ακριβώς στην διεύθυνσή τους).

 

Γνωρίζεται άλλους επαγγελματίες (όπως ξενοδοχεία, εστιατόρια, ενοικιαζόμενα δωμάτια, ενοικιάσεις αυτοκινήτων, καταστήματα κ.λπ.), στις περιοχές που έχουμε ‘σημαδουράκι’; Εάν ναι, όλοι οι παραπάνω, θα μπορούσαν μετά από μια περίοδο γνωριμίας (όπου θα καταχωρούνται δωρεάν), να προβάλλονται μέσα από την Ιστοσελίδα μας, με ένα μικρό αντίτιμο (το οποίο θα διαμορφώνεται ανάλογα με τους επισκέπτες που θα έχει συνολικά η Ιστοσελίδα δηλαδή με το πόσοι άνθρωποι βλέπουν την Εταιρία ….).

 

Από όλα αυτά εσείς, θα μπορείτε να έχετε κάποιο εισόδημα. Στείλτε μας ένα μήνυμα, για να συζητήσουμε τις λεπτομέρειες, της συνεργασίας μας…

 

Επίσης θα θέλαμε και εμείς, με την ευκαιρία της παρούσας επικοινωνία μας, να κάνουμε μια ειδική πρόσκληση, σε κάποιους που θεωρούμε ‘δικούς μας’ και τους θέλουμε πιο κοντά μας…

Στους νέους, (που είναι και αυτοί που κατεξοχήν επικοινωνούν μέσω διαδικτύου, ενώ ταυτόχρονα πληρώνουν και το μεγαλύτερο τίμημα της οικονομικής ύφεσης, με τα τεράστια ποσοστά ανεργίας…).

Στους ανθρώπους της θάλασσας, πουείναι η δική μας οικογένεια (επαγγελματίες ψαράδες, ερασιτέχνες, ναυτικούς, επαγγελματίες με σκάφη αναψυχής κ.α.), να τους πούμε και πάλι, ‘μη φοβάστε, να μεταδώσετε και σε άλλους γνώσεις και εμπειρίες …, είναι για το καλό όλων ....’

 

Διότι μόνο έτσι θα πετύχουμε του στόχους μας, που είναι:

Μέσα από μια υγιή και κερδοφόρα επιχείρηση να μπορέσουμε να συμβάλουμε στην τουριστική ανάπτυξη της περιοχή μας και στην αύξηση του εισοδήματος και άλλων επαγγελματιών - συνεργατών, διατηρώντας όμως πάντα στο μυαλό μας και την καρδιά μας, ότι η μεγάλη μας αγάπη που είναι το υγρό στοιχείο δεν είναι ιδιοκτησία μας, ανήκει σε όλους, στα παιδιά μας και κυρίως στις επόμενες γενιές, που θα πρέπει και αυτοί να γνωρίσουν, ανάλογες με εμάς εμπειρίες….

 

Η προστασία όμως του Θαλασσίου Περιβάλλοντος, δεν είναι μόνο Κρατική υπόθεση, μάλιστα στην δική μας Περιοχή ούτε μόνο Ευρωπαϊκή, για αυτό θα θέλαμε να αναφέρουμε και τις προσπάθειες που γίνονται και γνωρίζουμε, σε Εθνικό και Ευρωπαϊκό επίπεδο, από τον πρώην Ευρωβουλευτή των Οικολόγων Πράσινων, Κο Νίκο Χρυσόγελο (ο οποίος προέρχεται από το Νότιο Ανατολικό Αιγαίο και ασχολείται συστηματικά με την Αλιεία και την προστασία του θαλασσίου περιβάλλοντος…., μάλιστα πολλές φορές, μας έχει προσκαλέσει και έχουμε συμμετάσχει σε πολλές παρόμοιες συζητήσεις….), αλλά και την πρώην Επίτροπο Αλιείας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Κα Μαρία Δαμανάκη, που και αυτή γνωρίζουμε ότι έκανε και κάνει μεγάλες προσπάθειες, για την προστασία των θαλασσίων πληθυσμών της Μεσογείου από υπεραλίευση, αλλά και της Ευρώπης γενικότερα.