Fishing Trips

Επειδή η Πλατφόρμα μας βρίσκετε στην διαδικασία αναβάθμισης και έχουμε πολλά Αλιευτικά Σκάφη που δεν έχουμε προβάλει ακόμα, στείλτε μας ένα μήνυμα – e-mail (στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ), ή με κάποιο τηλέφωνο (στο 6932253852), με τις απαιτήσεις σας, (αριθμό ατόμων, κατάλληλο μέρος που θα θέλατε να πάρετε το Σκάφος και πιθανή ημερομηνία) και εμείς θα επικοινωνήσουμε πολύ σύντομα μαζί σας. Επίσης μπορείτε να ενημερωθείτε για τον Αλιευτικό Τουρισμό, τόσο στην ‘Επικοινωνία’, όσο και στα ‘Νέα’, (το σύστημα αυτόματης κράτησης δεν είναι προς το παρών ενεργοποιημένο..).

Ποιοι είμαστε! Ποιοι είναι οι στόχοι μας!

 

Η ιδέα ξεκίνησε το 2012 από έναν Μηχανολόγο Μηχανικό, ο οποίος έχει μεγαλώσει μέσα σε επαγγελματική βάρκα,  γιός Επαγγελματία Ψαρά (μάλιστα συμπτωματικά, μπορείτε να δείτε τον πατέρα του μηχανικού στην διεύθυνση ΕΔΩ , να φιλοξενεί την δημοσιογράφο της ΝΕΤ στην βάρκα του, μια και συνεχίζει να ψαρεύει παρόλο που έχουν περάσει περισσότερα από 67 χρόνια, από τότε που πρωτοξεκίνησε το επαγγελματικό ψάρεμα στο Παράλιο Αστρος Αρκαδίας….), παράλληλα υπάρχουν και άλλοι Ναυτικοί στην οικογένεια. Στην συνέχεια η ιδέα υιοθετήθηκε από την σύζυγο του Μηχανικού, Φυσικός με πολύ καλή γνώση υπολογιστών και άλλους αξιόλογους συνεργάτες, (Ψαράδες, Καπετάνιους, Μηχανικούς Η/Υ, Σχεδιαστές, κ.α.), όλοι τους, με πολλές εμπειρίες από το Εξωτερικό, δημιουργώντας μια πολύ δυνατή και δεμένη ομάδα, με ξεκάθαρους στόχους:

 

 

Μέσα από μια υγιή και κερδοφόρα επιχείρηση να μπορέσουμε να συμβάλουμε στην τουριστική ανάπτυξη της περιοχή μας και στην αύξηση του εισοδήματος και άλλων Επαγγελματιών - Συνεργατών, διατηρώντας όμως πάντα στο μυαλό μας και την καρδιά μας, ότι η μεγάλη μας αγάπη που είναι το υγρό στοιχείο δεν είναι ιδιοκτησία μας, ανήκει σε όλους, στα παιδιά μας και κυρίως στις επόμενες γενιές, που θα πρέπει  και αυτοί να γνωρίσουν, ανάλογες με εμάς  εμπειρίες….

 

 

Αυτό μπορεί να γίνει, διότι θα υπάρχει η δυνατότητα μέσα από την Ιστοσελίδα μας, όλοι αυτοί που αποδεδειγμένα αγαπούν την θάλασσα, την λίμνη κ.α.,  να επικοινωνούν γρήγορα και εύκολα μεταξύ τους.., να ανταλλάσουν εικόνες, εμπειρίες, ιδέες…, ώστε πολλοί μαζί, βελτιώνοντας και αλλάζοντας πρώτα τους εαυτούς μας.., να πιέσουμε σε αυτή την κατεύθυνση…

 

 

Από το 2012 μέχρι το 2015 συζητούσαμε το Νομικό Πλαίσιο και στις αρχές του 2017, όταν πλέον άρχισαν να βγαίνουν πολλές άδειες, είχαμε και την συνέντευξη από τον Μηχανικό στην διεύθυνση ΕΔΩ.

 

 

Σήμερα που ξεπερνούμε τις εκατό (100) άδειες Αλιευτικού Τουρισμού στην Χώρα μας, μας καλούνε σαν ομιλητές για την Ανάπτυξη του Αλιευτικού Τουρισμού (Ψαροκάικο) σε πολλές περιοχές της Πατρίδας μας, (όλα αυτά φαίνονται και στην Ιστοσελίδα μας στην διεύθυνση ΕΔΩοι στόχοι μας δεν θα μπορούσαν να είναι μικρότεροι από:

 

 

Τετρακόσια  - πεντακόσια, ή και περισσότερα,  επαγγελματικά σκάφη  ψαρέματος με άδεια αλιευτικού τουρισμού το συντομότερο δυνατό, σε κάθε περιοχή της Πατρίδας μας και αυτό να προβάλλεται στο Εξωτερικό (όπου πηγαίνει ο Τουρισμός μας, τα νησιά μας, αλλά και τα υπόλοιπα Αγροτικά Προϊόντα μας, να πηγαίνει και ο Αλιευτικός Τουρισμός). Με κύριο στόχο, να γίνει η Χώρα μας, Διεθνής Αλιευτικός Προορισμός.

 

 

Άμεση συμμετοχή στα Ευρωπαϊκά Όργανα για την Αλιεία, με απώτερο στόχο πολύ σύντομα, να είμαστε από αυτούς που θα καθορίζουν την Ευρωπαϊκή Πολιτική στην Αλιεία, μια και διαθέτουμε τον μεγαλύτερο Αλιευτικό Στόλο στην Ευρώπη (με συμμετοχή στις Ευρωπαϊκές Αποφάσεις, θα μπορέσουμε να δώσουμε και λύσεις στα Ελληνικά Προβλήματα που αντιμετωπίζουμε…).

 

 

Ας μην ξεχνάμε, ότι είμαστε η καλύτερη Χώρα στην Ευρώπη για αυτό το προϊόν, μια και έχουμε τα παρακάτω πλεονεκτήματα:

 

Η ναυτοσύνη των Ελλήνων και ο μεγαλύτερος Αλιευτικός Στόλος στην Ευρώπη (τουλάχιστον σε αριθμό σκαφών).

 

Η μεγάλη παράδοση, από την Αρχαιότητα μέχρι σήμερα, τόσο στην Επαγγελματική Αλιεία, όσο και στηνκατασκευή πανέμορφων Παραδοσιακών Σκαφών.

 

Η μεγαλύτερη ακτογραμμή στην Μεσόγειο (διπλάσια από Ιταλία, τριπλάσια από Ισπανία), ήπιο κλίμα, δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς κ.α.

 

Δείτε και Ημερίδες για τον Αλιευτικό Τουρισμό (Αντίπαρο, στην Διεύθυνση ΕΔΩ , αλλά και στην ημερίδα Τουριστικής Ανάπτυξης του Κυπαρισσιακού Κόλπου, στην Αρχαία Ολυμπία, στην Διεύθυνση  ΕΔΩ ), αλλά και την πρώτη παρουσία μας στην τηλεόραση, ΕΔΩ (με την Κυρία Χρονά και τον Κύριο Ροδίτη, στην εκπομπή ΟΝ ΕΡΤ, συζητάμε για την ανάπτυξη του Αλιευτικού Τουρισμού στην Ελλάδα).

 

 

(Όλα τα παραπάνω και πολλά άλλα φαίνονται και στην Ιστοσελίδα μας στην διεύθυνση ΕΔΩ )